top of page

Lyst, åpent og moderne

Dette er moderne leiligheter designet med et tidløst og moderne utgangspunkt tilrettelagt for at du enkelt skal kunne sette ditt helt eget  preg på ditt nye hjem.

 

Store vindusflater som gir rikelig med lys er noe arkitekten har lagt særlig vekt på. Boligenes uteplasser får optimalt utsyn, men samtidig lite innsyn. Her er alt lagt tilrette for å skape den gode hjemmefølelsen. 

Et kjøkken med rene overflater og god funksjonalitet er noe alle drømmer om.

Åpen stue-/kjøkkenløsning gjør leilighetene romslige og fleksible - her kan du nyte et godt selskap og dekke opp til mange. Kjøkkeninnredning er Sigdal Uno i hvitt eller fra tilsvarende kvalitetsleverandør og type kjøkken. Integrerte hvitevarer kommer fra Siemens eller tilsvarende. Alle oppholdsrom får lys moderne eikeparkett med tilsvarende fotlist, noe som gir en sval  nordisk atmosfære.

Velvære  på badet

Et moderne liv krever velvære og enkelt vedlikehold. Badene blir lyse og delikate og det vil bli anledning til å velge blant tre forskjellige fargetoner som et tilvalg. Det er valgt ut lyse fliser til vegg, 20x40 cm i hvit matt eller blank utførelse. På gulvet blir det  20x20 cm fliser og i dusjsonen 10x10 cm.  Dusjvegger leveres i glass og det vil bli vegghengt toalett. Baderommet leveres også med downlights og behagelig gulvvarme.

Det perfekte sted å starte en ny dag!

Velkommen inn!

bottom of page